Reviews

Lees hier de ervaringen over de Pilates Room. Heb je zelf een ervaring waarover je wilt vertellen? Schrijf deze onderaan de pagina in het reactieveld.

17 gedachten over “Reviews

 1. pvdl1971 Beantwoorden

  Plaats je reactie

  1. Robert Beantwoorden

   Mijn schouderklachten zijn vrijwel verdwenen na slechts één behandeling. De oefeningen die ik heb meegekregen zorgen ervoor dat de klachten die ik had niet snel meer terugkomen. Het is een combinatie van myofascia en Pilates oefeningen die ervoor zorgen dat mijn klachten wegblijven.

 2. Hanneke Haan Beantwoorden

  Ik volg nu ruim anderhalf jaar Pilateslessen bij Penelopee. Zij weet iedere les weer nieuwe oefeningen te bedenken. De lessen zijn zeer gevarieerd. Alle spieren van je lichaam komen aan bod. Penelopee geeft iedereen veel aandacht. Dat is mogelijk, doordat zij in kleine groepen (5 mensen) les geeft. Na een paar maanden Pilateslessen te volgen, merk je aan je lichaam dat je sterker bent geworden. Ikzelf heb een geopereerde hernia gehad. De lessen die ik bij Penelopee volg zijn zo spierversterkend, dat ik weinig last meer heb van rugklachten.
  Ik ben zeer enthousiast geworden over Pilates.

 3. Inge Beantwoorden

  Heerlijke work out, waar je geattendeerd wordt op je spieren waarvan je niet wist dat je die had, en hierdoor leer je bewuster om te gaan met je houding. Dit resulteert in het voorkomen van blessures, klachten etc. fijne lessen met veel persoonlijke aandacht.

 4. Suzanne Beantwoorden

  Het wekelijkse pilates uurtje bij Penelope is mijn rustpunt in de week. Na afloop voel ik me altijd meer ontspannen en beter in mijn vel zitten. In het afgelopen jaar heeft ze me ook geleerd hoe ik zelf met de juiste oefeningen mijn lichaam soepel en sterk kan houden. Ik ben gevoelig voor nek- en schouderklachten maar ik weet nu hoe ik die moet voorkomen en ik heb geen fysiotherapeut meer nodig. Penelope heeft een hele persoonlijke benadering, ze ziet wat je nodig hebt. Ook haar massages vind ik heel prettig. De combinatie met pilates werkt goed voor mij.

 5. Ymkje Beantwoorden

  Ik was al geruime tijd op zoek naar een prettige manier van sport en bewegen die écht iets voor mijn lijf doet. Na veel sportscholen bezocht te hebben kwam ik bij The Pilates Room terecht. En daar vond ik wat ik zocht. Ik ga nu al ruim anderhalf jaar iedere week naar Penelope en merkte al vrij snel dat mijn spierkracht, flexibiliteit en balans sterk verbeterden. We hebben les in een klein groepje waardoor er veel individuele aandacht is, dat is erg prettig. En het fijne aan Pilates is dat het niet alleen gaat om dat ene lesuurtje in de week maar dat je er ook in het dagelijks leven profijt van hebt. Je verbetert namelijk je lichaamsbewustzijn en bouwt aan een betere houding. Verder is het zo dat Pilates door iedereen beoefend kan worden, want je kunt op je eigen niveau trainen.

 6. dpattyking@hotmail.com Beantwoorden

  My knee complaints have become considerably less since I have been going to Penelope for what I call “my treatment” At the pilates room I receive treatment of Mysfascia massage along with some pilates exercise. The massage really relieves the fluid in my knee and the excercise doesn’t put pressure on my knee. The pilates exercise is helping to build and strengthen the muscle around my knee. At pilates room I work with Penelope one-on-one she really takes the time to instruct and work with me. Since I have been going to Pilates room I can now wear from time to time a bit of heels and I always feel refreshed after my treatment.

 7. Gitteke Beantwoorden

  Pilates is erg belangrijk voor mij. Ik heb al een paar jaar last van Artrose in mijn heupen. In de tijd voor Pilates had ik regelmatig moeite met lopen en kon ik bijna niet de trap op komen. Daar heb ik nu nauwelijks last meer van. Penelope past de oefeningen aan als het nodig is, maar het lukt over het algemeen goed om mee te doen. Pilates is erg fijn om te doen voor houding, ontspanning en soepele spieren.

 8. Brechtje Beantwoorden

  Ik volg nog niet zo lang de Pilates lessen (1 maand) maar ik voel me altijd moe en voldaan na de les. Omdat je alle kracht uit je romp moet halen is het soms best intensief en zwaar, en is het dus een echte work out.
  Ik ben benieuwd hoe sterk ik ben als ik dit langer dan een paar maanden doe 🙂

 9. Marjanne Koops Beantwoorden

  Ik vond dat ik iets aan mijn lichaamshouding moest gaan doen.
  Nieuw in Almere zocht ik naar mogelijkheden. Pilates was daar een van.
  Juist de kleinschaligheid, dus naar mijn mening ook de persoonlijke aandacht, van de opzet van de Pilates Room van Penelope sprak mij daarbij aan.
  Twee en een halve maand later voel ik mij sterker en flexibeler. Ik ben mij meer bewust van mijn houding. De lessen zijn persoonlijk en afwisselend. Het is een heerlijk rustpunt in de week.
  Penelope is inspirerend, enthousiast, grappig en heel hartelijk!

 10. Dieuwertje Beantwoorden

  Toen ik in oktober 2014 voor het eerst binnenliep bij Penelope wist ze binnen een halve minuut te zeggen wat mijn probleem was: rugklachten door een slechte houding. Binnen een maand was mijn houding aanzienlijk verbetert en mijn spieren soepeler, wat mij weer hielp bij paardrijden.
  “Een goede houding en kracht vanuit je ‘core’ is de basis”.
  De lessen vervelen nooit en iedere keer daagt Penelope je uit om een stapje verder te gaan. Binnen een paar maanden heeft ze de groep naar een hoog niveau in Pilates gebracht en heb ik afgelopen jaar zelfs gedurende mijn (bijna gehele) zwangerschap de Pilates lessen kunnen volgen.
  Naast de lessen heb ik zwangerschapsmassage van Penelope gehad. Beiden hebben mij geholpen om sterk genoeg te blijven gedurende de hele periode, maar ook om te kunnen ontspannen (ontzettend belangrijk voor de hectische periode die daarna komt!).

 11. Inge Beantwoorden

  Inmiddels volg ik al 1,5 jaar lessen bij Penelopee. Het houdt me sterk en soepel. Zelfs na mijn schouderbreuk weet zij de juiste oefeningen voor mij om mijn bewegelijkheid hierin weer terug te brengen. Lessen metveel persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen.

 12. Patricia Beantwoorden

  Mijn houding begint nu, na twee maanden pilates, al te veranderen. Ik had voorheen vaak spanning in mijn rug en schoudergebied en door de oefeningen heb ik tot op heden geen last meer gehad en voel ik mij fitter. Ik kan het iedereen aanraden! Niet alleen als je klachten hebt, maar juist ook voor die tijd. Voorkomen is beter dan genezen.

 13. Brechtje Beantwoorden

  Inmiddels doe ik nu een half jaar wekelijks pilates bij Penelope en merk veel verschil in mijn houding, die is echt verbeterd. Ook voel ik me veel sterker en flexibeler en heb ik bijna geen klachten meer in nek/schouders en rug. Daar ben ik erg blij mee!!

 14. Surin Beantwoorden

  I am a 38 year old man. I used to be a very active sportsperson during my college days and I used to hit the gym 4 days a week. This was around 20 years ago and I was super active and super fit. With time, the sports and gym routine was taken over by the computer and the office cubicle and my lifestyle became static. I have been attending the pilates class for almost a year now and I can say that my fitness and flexibility has improved tremendously. I may not be as agile as I used to be 20 years ago but I am not worried about pulling a muscle in case I am needed to play a sport or just run around with my son. Pilates has done wonders to my body in terms of movement, flexibility and dexterity.

 15. Michiel Beantwoorden

  Ik volg nu ruim zes maanden pilatesles op aanraden van een vriendin. Ik had al jaren last van lage rugpijn als gevolg van twee hernia’s. Eerdere pogingen om weer (voorzichtig) te gaan sporten mislukte steeds omdat de pijn toenam. Ik was dus ook vrij sceptisch toen ik begon aan de lessen. Tot mijn plezier bleek ik van de pilateslessen geen rugpijn te krijgen. Nadat ik dat in en na de eerste lessen ervaren had, durfde ik mijn lichaam in de maanden daarna weer steeds meer te belasten. De soepelheid en kracht komen steeds verder terug. Inmiddels probeer ik zelfs het hardlopen weer op te pakken. Naast dit sportieve succes zijn de lessen (mannenklasje maandagavond) ook ‘gewoon’ erg leuk. Penelope heeft een positieve vibe en weet mensen zowel op hun gemak te stellen als te enthousiasmeren. Ik zal niet snel meer stoppen met pilates!

 16. Shirley Beantwoorden

  Ik ben twee jaar geleden verschrikkelijk door mijn rug gegaan en heb verschillende therapieën gevolgd, zonder resultaat. Ik was altijd bang om mijn rug te gebruiken, ook op mijn werk. Bang voor pijn en bang dat ik weer door mijn rug zou gaan. Ruim een jaar geleden kwam ik bij Penelope terecht. Daar heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen en heb een hoop soepelheid terug. En het belangrijkste…mijn rug is sterker geworden en de pijn is verdwenen. Door bewust van mijn houding te zijn en de oefeningen weet ik ook zeker dat de pijn niet meer terug komt. En ook niet onbelangrijk..de lessen zijn supergevarieerd en gezellig. We lachen wat af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *